Rugtassen Dakine

Rugtassen Dakine

Stel je hoge eisen aan een nieuwe rugtas? Dan zit je goed met de rugtassen van het merk Dakine!

Over de rugtassen van Dakine

Het merk Dakine werd opgericht in 1979 en is afkomstig uit Hawaii, en dat is ook waar de naam vandaan komt; ‘da kine,’ wat ‘het soort’ betekent. Het bedrijf is inmiddels verhuisd naar de Verenigde Staten en heeft haar assortiment uitgebreid met vele soorten tassen, waaronder ook zeer sportieve en stoere rugtassen. Het merk spreekt met name liefhebbers van surfen, skaten en snowboarden aan.

Assortiment Dakine rugtassen

Of je nu de voorkeur geeft aan een simpele rugtas of een exemplaar met alles erop en eraan, in ons assortiment Dakine rugtassen is echt voor ieder wat wils te vinden. Veel van de rugtassen van Dakine zijn ook voorzien van een speciaal vak voor je laptop, waardoor ze ook erg geschikt zijn voor school en werk. Ook wat betreft kleuren en prints heb je volop keuze. We hebben Dakine rugtassen met een inhoud van 13 tot en met 33 liter. Dus of je hem nu wilt gebruiken voor school of een wandelvakantie, er is keuze genoeg!

Dakine rugtassen online bestellen

Ben jij al helemaal klaar voor het grote avontuur? Bestel dan vandaag nog voor 12:00 je nieuwe Dakine rugtas op Kofferweb.nl. Wij zorgen dan dat je hem de volgende werkdag al in huis hebt! Je profiteert bij ons altijd van de laagste prijs én een gratis levering, dus je bent altijd goedkoper uit!