Cowboysbag Rugtassen

Cowboysbag Rugtassen

Als je op zoek bent naar een rugtas die een leven lang mee gaat, neem dan eens een kijkje in ons assortiment Cowboysbag rugtassen! 

Over de rugtassen van Cowboysbag

Cowboysbag is de collectie met premium leren tassen voor dames en heren van het uit Amsterdam afkomstige merk Cowboysbelt, dat in 1980 werd opgericht. Cowboysbelt richtte zich uitsluitend op het maken van leren riemen, en met Cowboysbag kwamen er dus ook leren tassen bij. Cowboysbag heeft haar assortiment inmiddels uitgebreid met de mooiste rugtassen, die naast comfortabel en stoer ook nog eens heel trendy zijn.

Assortiment Cowboysbag rugtassen

Cowboysbag rugtassen zijn vervaardigd uit het beste leer en hebben een stoere, casual uitstraling. Dankzij de verstelbare en afneembare schouderriemen zijn de Cowboysbag rugtassen op meerdere manieren te dragen. De hoofdcompartimenten van de rugtassen zijn voorzien van meerdere kleine organisatievakken, zodat je al je spulletjes hun eigen plekje kunt geven en je alles snel kunt terugvinden. Wat kleuren en modellen betreft heb je volop keuze, dus er is voor iedere gelegenheid een mooie Cowboysbag rugtas te vinden!

Cowboysbag rugtassen online bestellen

Een goede leren rugtas kan best prijzig zijn, maar gelukkig profiteer je bij Kofferweb.nl altijd van de meest aantrekkelijke prijzen. Daar houdt het echter nog niet op; je nieuwe Cowboysbag rugtas wordt namelijk ook helemaal gratis verzonden! Lang wachten op je bestelling hoeft ook niet, want als je vandaag voor 12:00 bestelt, kun je je Cowboysbag rugtas morgen al in huis verwachten. Zo kom je nog eens stijlvol voor de dag!