Over Rollink

De opvouwbare koffers van Rollink zijn ontworoepn om bij elke stop van jouw reis aan jouw reisbehoeften te voldoen. Want of je jouw koffer nu wel of niet in gebruik hebt, hij staat in ieder geval niet in de weg! Je kunt deze Rollink opvouwbare koffers namelijk ontzettend plat maken, tot wel 5 cm dik, zodat de koffer bijna geen ruimte in beslag neemt. Dat is wel iets anders, dan die koffers die telkens in de weg staan op zolder, toch?

 

 

Slimme koffer met uniek design

De koffer heeft aan de zijkant twee steekvakken om zo jouw belangrijke spullen die je dicht bij de hand wilt houden, in te stoppen. Tevens bevat de koffer twee soepele wielen en een uitschuifbare trekstang. De koffer rolt erg soepel vooruit en biedt optimaal reiscomfort!

 

Opvouwbare koffers kopen bij Wennekes

Ben je benieuwd naar onze opvouwbare koffers en kom je graag langs om ze even in het echt te zien? Kom gezellig langs! Onze winkels zitten in:

 

Shop online of kom langs

Mocht een opvouwbare koffer niet echt iets voor jou zijn, dan hebben we gelukkig nog ontzettend veel andere koffers! Wennekes heeft een groot assortiment harde- en zachte koffershandbagage koffers en koffers voor kids. Kunnen wij je helpen met uitzoeken? Laat het ons gerust weten! Wij zijn er voor jou.