Ons assortiment

In deze categorie vind je een ruim aanbod aan verschillende vierwielige Rimowa koffers in diverse formaten. Van compacte exemplaren zoals de Limbo CabinMultiwheel (34 liter) tot ruime reiskoffers zoals de Limbo Multiwheel 81 cm (95 liter). Dankzij de polycarbonaat behuizing zijn de koffers niet alleen heel robuust, maar ook nog eens zo licht als een veertje.

Over Rimowa koffers

In 1898 legde de Duitse Paul Morszeck de basis voor het succes van Rimowa. Zelfs bij de allereerste koffers, die grotendeels nog uit hout bestonden, lag de focus op een lichte constructie en een uitstekende stabiliteit. Tijdens een grote brand in 1937 werd vrijwel al het materiaal dat voor de productie van de koffers werd gebruikt verwoest; alles, behalve de voorraad aluminium. Morszecks zoon Richard creëerde toen de eerste koffer die geheel uit aluminium bestond. Dit bleek een enorm succes. Tegenwoordig produceert Rimowa ook koffers van polycarbonaat. De innovatieve benadering en uitzonderlijke eisen op het gebied van kwaliteit maken Rimowa tot één van de grootste Europese kofferfabrikanten. 

Rimowa koffers online bestellen

Wennekes.nl maakt het vinden van de ideale koffer wel heel erg makkelijk! In onze overzichtelijke webshop kun je altijd snel vinden wat je zoekt, en dankzij de uitgebreide productomschrijvingen weet je altijd precies wat je in huis haalt. En mocht je achteraf toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Daar doen we helemaal niet moeilijk over!

In het ruime assortiment van wennekes.nl vind je nog heel veel andere modellen, zie hieronder;