Reistassen Samsonite

Reistassen Samsonite

Voor de meest duurzame en innovatieve reistassen, koffers en trolleys kies je voor Samsonite!

Over Samsonite reistassen  Elk soort reiziger stelt weer andere eisen en Samsonite weet hier moeiteloos op in te spelen. Met een Samsonite reistas is je bagage altijd in veilige handen. Het merk, dat overigens al meer dan 100 jaar bestaat, hecht veel waarde aan innovatie, zowel op het gebied van techniek als design. Combineer die eigenschap met de kwalitatief hoogwaardige materialen en de betaalbare prijzen, en je bent al snel van Samsonite overtuigd. Elk Samsonite product wordt uitvoerig aan testen en controles onderworpen. De ultieme test wordt echter uitgevoerd door jou!

Assortiment Samsonite reistassen

Waar je ook heen gaat, in ons assortiment Samsonite reistassen vind je ongetwijfeld de ideale reisgenoot. Samsonite koffers zijn hard en sterk maar tegelijkertijd erg licht van gewicht. Samsonite reistassen zijn ultralicht, soepel en verrassend robuust. Opbergen tussen je reizen door is bovendien een fluitje van een cent; door de plooien zijn de reistassen gemakkelijk op te vouwen tot een fractie van hun oorspronkelijke formaat.

Van de Samsonite Wanderpacks Duffle reistas tot de Samsonite Paradiver Duffle Wheels met een inhoud van 100,5 liter, we hebben het allemaal.

Samsonite reistassen online bestellen

Heb je de perfecte reistas gevonden in ons Samsonite assortiment, dan is bestellen zo geregeld in onze overzichtelijke webshop. Je profiteer bij ons van de laagste prijsgarantie, en Kofferweb.nl levert je nieuwe Samsonite reistas ook nog eens geheel kosteloos bij je af. Wat wil je nog meer?