Reistassen Herschel

Reistassen Herschel

Behoefte aan een veelzijdige reistas die je voor vrijwel alle soorten reizen kunt gebruiken? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod reistassen van het merk Herschel!

Over de reistassen van Herschel  In het begin van de 19e eeuw vestigden de Schotse Peter Alexander Cormack en zijn vrouw zich in het kleine stadje Canadese Herschel, dat vandaag de dag slechts 30 inwoners telt. In 2009 richtten de broers Jamie en Lyndon Cormack hun eigen bedrijfje op, en vernoemden het naar het kleine stadje waar drie generaties van hun familie opgroeiden. Herschel Supply is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal accessoiremerk, dat bekend staat om haar kwaliteitsproducten. Ook op het gebied van reistassen heeft Herschel een uitstekende reputatie verworven.

Herschel reistassen worden geproduceerd met een oog voor detail. De ontwerpers putten hun inspiratie uit alle hoeken van de wereld, wat zorgt voor een unieke en onconventionele collectie reistassen. Herschel reistassen zijn zeer stevig en hebben een lange levensduur.

Assortiment Herschel reistassen

Kofferweb.nl biedt een mooi aanbod aan diverse reistassen van Herschel. Zo hebben we zeer mooie en bijzonder veelzijdige polyester reistassen, welke bijvoorbeeld ook geschikt zijn om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig.

Herschel reistassen online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment Herschel reistassen? Bestel dan vandaag nog voor 12:00, dan heb je je nieuwe reistas morgen al in huis! Je profiteert bij ons altijd van de laagste prijzen en niet te vergeten een gratis verzending! En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.