Grote reistassen kopen bij Wennekes

Grote reistassen zijn handig om mee te nemen naar verschillende doeleinden. Hopelijk, is het een leuk uitje! Je kunt verschillende reistassen van veel merken in ons assortiment vinden. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor Rains, Samsonite, Eastpak, Cabin Cero of Herschel? Bij ons is het te vinden!

Grote reistassen op wieltjes

Wanneer je weet dat jouw reistas wellicht zwaar gaat worden, is het fijn om te kiezen voor een grote reistas op wieltjes. Zo hoef je niet te veel te sjouwen met de tas, maar kan je hem gemakkelijk achter je aantrekken met een trekstang.

Hoe groot moet jouw reistas zijn?

Heb je geen idee hoe groot jouw reistas moet zijn? Wij helpen je!

  • Ga je een weekend weg of korter dan een week? Dan heb je vast genoeg aan een handbagage reistas! Deze reistassen hebben een inhoud van maximaal 60 L.
  • Als de reis 1 tot 2 weken duurt, dan heb je een middelgrote reistas nodig. Deze reistassen zitten tussen de 50 en 75 L bagage. Deze reistassen zijn ook geschikt als grote sporttas.
  • Wanneer je een langere reis gaat maken, heb je een grote reistas nodig. Dit zijn ongeveer reistassen van meer dan 75 L.

Vind je het lastig om te bepalen hoe groot jouw reistas ongeveer moet zijn? Dan helpen we je graag hiermee! Het is het makkelijkste om in dat geval langs te komen naar onze winkels. Wij kunnen je de verschillende groottes laten zien en meedenken over welke grootte bij jou past! Je kunt je alvast oriënteren op onze webshop. Je kunt ons assortiment zien en zien welke reistassen in welk filiaal op voorraad zijn.

Kom bij ons langs

Mocht je het fijn vinden om langs te komen in plaats van shoppen op onze webshop, wij staan natuurlijk voor je klaar in onze 4 fysieke winkels! Waar zitten wij in het land?