Reistassen Eastpak

Reistassen Eastpak

Ben je op zoek naar een onverwoestbare reistas waar je nog tientallen jaren plezier aan kunt beleven? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in ons aanbod reistassen van Eastpak!

Over de reistassen van Eastpak

Eastpak begon in 1952 met het produceren van rugtassen voor het Amerikaanse leger. Inmiddels is Eastpak uitgegroeid tot één van de meest bekende tassenmerken. Ook op het gebied van reistassen heeft het merk een geweldige reputatie verworven. Eastpak was naar eigen zeggen zelfs het eerste merk dat in 1999 bagage op wieltjes introduceerde! Eastpak reistassen zijn super sterk en daardoor geschikt voor zelfs de meest zware reisomstandigheden. 

Eén van de grootste voordelen van het aanschaffen van een Eastpak reistas is de uitzonderlijk lange garantie die je erop krijgt; maar liefst 30 jaar!

Assortiment Eastpak reistassen

Dankzij de vele kleuren en prints die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn vind je altijd wel een mooie Eastpak reistas die aan je smaak voldoet! Maar ook wat betreft modellen heb je met Eastpak volop keuze. Zo hebben we hele mooie Eastpak weekend- en reistassen die je over je schouder kunt dragen of in je hand, maar ook Eastpak koffers, gemaakt van stevige materialen en voorzien van soepel rollende wieltjes. Waar je ook heen gaat, met één van onze Eastpak reistassen ga je altijd met een goed gevoel op weg!

Eastpak reistassen online bestellen

Kofferweb.nl biedt een zeer ruim aanbod met reistassen van vele bekende merken. Ook voor Eastpak reistassen zit je bij ons goed! Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze verrassend aantrekkelijke prijzen!