Reistassen American Tourister

Reistassen American Tourister

Ben je op zoek naar lichte bagage die flexibel en makkelijk hanteerbaar is? Kies dan voor de reistassen van American Tourister!

Over American Tourister reistassen  

De reistassen van American Tourister worden met de grootste zorg ontworpen. Het merk biedt designs, kleuren en specificaties om aan de verschillende smaken en behoeften van elke reiziger te voldoen. Bij het kiezen van een koffer op wieltjes is de wendbaarheid van groot belang. American Tourister koffers voldoen op dit gebied aan de hoogste standaarden; er wordt gebruik gemaakt van sterke en toch lichtgewicht materialen en innovatieve designs.

American Tourister reistassen zijn ergonomisch ontworpen om het gewicht zoveel mogelijk van je schouders te halen, en voorzien van goed gestoffeerde schouderbanden die het dragen van zware reistassen een stuk makkelijker maken.De reistassen zijn tevens voorzien van goed-gedefinieerde secties en partities, zodat je makkelijker en netter kunt inpakken.

Assortiment American Tourister reistassen

Ons assortiment American Tourister reistassen bestaat uit zowel harde als zachte reistassen en koffers met twee of vier wieltjes. De zachte reistassen zijn vervaardigd uit sterk en duurzaam polyester en leverbaar in standaard lengtes van 59, 69 en 79 centimeter. De harde reistassen worden gemaakt van lichtgewicht polypropyleen of lichtgewicht polycarbonaat shells, in lengtes van 55, 65 en 75 centimeter. Dankzij de ruime keuze aan kleuren is er voor iedereen een geschikte American Tourister reistas te vinden!

American Tourister reistassen online bestellen

Neem op je gemak een kijkje in ons aanbod reistassen en bestel vandaag nog een exemplaar van American Tourister op Kofferweb.nl. Dan kun je straks direct aan de slag met de voorbereidingen voor je volgende avontuur!