Professionele tassen van Plevier

Professionele tassen van Plevier

Plevier is een premium merk dat al vanaf 1988 staat voor kwaliteit, authenticiteit en vernieuwing. Alle zakelijke laptoptassen worden in Nederland ontworpen en zijn handgemaakt. Het leer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, waardoor iedere tas een eigen identiteit heeft. De duurzaamheid van de Plevier businesstas zorgt voor jarenlang plezier en de tas zal door de tijd heen alleen maar mooier worden. Plevier laptoptassen zijn voorzien van allerlei multifunctionele vakken, zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Zo hebben alle tassen een gepolsterd vak voor een laptop en zijn ook bijna alle tassen voorzien van een gepolsterd tablet vak. Het streven van Plevier is een perfecte businesstas voor iedere professional.

HET LEER

Bijna alle tassen van Plevier zijn gemaakt van full-grain leer. Dit leer is een van de mooiste leersoorten. Het leer betreft hier de volledige huid. Het oppervlak van het leer wordt niet geschuurd of gepolijst om onvolkomenheden of natuurlijke kenmerken te verwijderen uit de huid (in tegenstelling tot top-grain of gecorrigeerd leer). Deze leersoort is wat stugger en dikker en de oorspronkelijke korrel van de huid van het dier is duidelijk zichtbaar. Full Grain bevat ook de toplaag van de huid en dit geeft een natuurlijke bescherming tegen slijtage en vuil. Het onderhoud vergt daarom ook minder aandacht dan andere leersoorten. De charme van dit leer is dat de huidnerf en het ‘leven’ van een rund nog goed zichtbaar is. Het is het meest authentieke leer dat er bestaat. Doordat de dichtheid van de huid erg hoof is, is het leer dar hiervan wordt gemaakt van nature grotendeels waterafstotend.  

PLEVIER BIJ WENNEKES.NL

Met de tassen van dit premium merk, kies je voor een tijdloze en professionele tas die met zorg en aandacht is gemaakt. Je investeert in een tijdloos product, wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook zo’n professional aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Plevier collectie!