Het verhaal van Pick & Pack

Het merk werd opgericht in 2008 in Zweden, Scandinavië. Hier is met liefde en passie het DNA van dit mooie merk gecreëerd. In 2019 verhuisde het merk naar Amsterdam en sindsdien is het in handen met enthousiaste eigenaren die gevoel voor humor en stijl belangrijk vinden in het leven en willen graag kinderen blij maken met deze producten. Pick en Pack is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse avonturen van je kind en perfect voor moderne ouders die kwaliteit en functionaliteit met een vrolijke noot belangrijk vinden. Het leuke van dit merk is dat alles met de hand wordt getekend en later wordt gedigitaliseerd voor productie. De producten zijn allen gemaakt met veel aandacht voor details en alle design zijn uniek.  

Duurzame kinderrugzakken van Pick & Pack

De buitenkant van alle Pick en Pack tassen is vervaardigd uit gerecycled polyester en vegan leer. Ons gerecycled polyester bestaat uit 100% hergebruikte plastic waterflessen genaamd RPET (Recycled Pet Bottles). In vergelijking met gewone polyester stoffen heeft dit materiaal een 70% lager energieverbruik, 86% lager waterverbruik en 75% lagere ecologische voetafdruk. Het wordt vervaardigd door onze betrouwbare partner in Azië. De onderkant van de Pick & Pack tassen en enkele details zijn gemaakt van vegan leer. Voor dit leersoort worden geen dierlijke producten gebruikt bij de productie en het heeft minder impact op het milieu. 

Pick & Pack bij Wennekes

Wij zijn trots om samen te werken met een merk met deze missie en visie. Kwaliteit, mooie materialen, met humor en aandacht voor details en bovenal oog voor het milieu en duurzaamheid. In onze winkels tref je het assortiment van Pick & Pack aan. In verschillende kleuren en modellen zodat je altijd een geweldige tas vindt voor jou kind, kleinkind, nichtje, broertje of zusje. Kom je er niet uit? Dan zouden we het geweldig vinden als je voor advies naar een van onze winkels. Wij helpen je graag bij het vinden de ideale tas die het karakter van jouw kindje onderschrijft, zodat hij of zij zich er helemaal comfortabel mee voelt. Kom je naar een van onze fysieke winkels toe?

Online bestellen

Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs!