Tassen van Boo! Fashion

Tassen van Boo! Fashion

Boo! tassen is modern en stijlvol. De tassen zijn tijdloos en kunnen dus gezien worden als een echte investering. Deze tassen kun je altijd en overal mee naar toe nemen, want ze passen bij elke gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat, een middagje gaat winkelen of gezellig uit eten, een Boo!-tas kan altijd! Welke voorkeur jij ook hebt, de tassen van Boo! zijn ontworpen voor iedereen. Hieronder hebben wij alle Boo! tassen voor je op een rijtje gezet, zodat je rustig kunt kijken welke tas het komende seizoen jouw beste vriend wordt. Mocht je er zelf niet uitkomen of heb je vragen? Neem rustig contact met onze klantenservice of kom gezellig langs in een van onze winkels. Klik hier voor onze openingstijden. Wij geven je graag advies op maat. 

UNIEK VEGETARISCH LEER

Alle tassen van Boo! zijn met zorgvuldigheid gemaakt van het beste stukje vegetarische leer (lees: imitatieleer). De tassen zijn erg stevig en eenvoudig te onderhouden. Naast deze fijne bijkomstigheden is de tas ook zeer licht in gewicht, waardoor je de tas altijd met plezier met je meeneemt. Doordat het imitatieleer zeer zorgvuldig is geproduceerd, kun je het nauwelijks van echt leer onderscheiden. Het beste van beiden werelden kun je eigenlijk wel stellen!

BOO! FASHION bij Wennekes.nl

Met de mooie tassen van Boo! kies je een modieus en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is vervaardigd. Je investeert in een tijdloos product. Wil jij ook zo’n nieuwe “armcandy” aan jouw tassen-collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Boo! Fashion collectie.