Werken bij Wennekes.nl

Dat je bij Wennekes.nl terecht kunt voor trendy tassen en handige reiskoffers wist je natuurlijk al! Maar wij kunnen je ook een leuke, dynamische werkomgeving bieden met veel vrijheid voor eigen ideeen. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe krachten om ons team te versterken met nieuwe ideeen, ambities en enthousiastme. Dus voel jij je thuis in een wereld vol tassen en reisartikelen? En ben je altijd op zoek naar de allerlaatste eyecatchers op het gebied van mode? Hou deze pagina dan goed in de gaten. Wie weet zijn wij op zoek naar jou!

 

  • WEEKENDHULP: WAGENINGEN ± 8 UUR

Ben jij tussen de 17 en 21 jaar en wil je graag in het weekend en tijdens de koopavonden wat bijverdienen? En voel je je helemaal thuis in een wereld vol trendy tassen en reisartikelen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Je bent...

# beschikbaar op donderdagavond, zaterdag, zondag en vakanties

# enthousiast en gemotiveerd

# het visitekaartje van onze winkel

# leergierig en hebt een hands on mentaliteit

 

Enthousiast? Dan nodigen we graag uit om je CV en motivatie te mailen naar wageningen@wennekes.nl voor de vacature in filiaal Wageningen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om deze af te geven bij ons in de winkel. Dan kunnen we gelijk kennis maken!

 

 

  • VERKOOPMEDEWERK(S)TER: WAGENINGEN ± 15 UUR

Vragen over een product? Kun je niet kiezen tussen de verschillende producten? Of is er iets mis met jouw product? Onze winkeltoppers helpen je graag verder! We werken niet met persoonlijke target, bij ons heb je maar een taak! Zorgen dat de klant telkens verrast wordt met jouw glimlach, gastvrijheid en bijzondere service! 

Je bent... 

# flexibel en staat met beide benen stevig op de grond  

# vrolijk en hebt altijd een glimlach op je gezicht

# je vindt het een uitdaging om te zorgen dat alle klanten tevreden de winkel verlaten

# je helpt klanten wanneer ze problemen hebben met een aankoop of met andere vragen

# je zorgt dat je kennis up to date is om het beste advies te kunnen geven 

# je bent ook beschikbaar op zaterdag, zondag en koopavond

 

Je hoeft niet perse ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je hebt een diploma of je hebt er geen, het maakt ons niet uit. Dat gastvrije denken van jou, je inlevingsvermogen, flexibiliteit, collegialiteit en die glimlach is waarom we jou willen hebben! Elke dag ondersteun je een dynamisch familiebedrijf met vele hardwerkende collega's om onze missie "het beste jongetje van de klas zijn" na te jagen. 

 

Interesse? Stuur je CV + motivatiebrief naar lara@wennekes.nl of kom deze afgeven in de winkel in Wageningen. Dan kunnen we gelijk kennis maken!