Submenu

Info Wennekes tijdens corona

Lieve klanten,

 

De afgelopen tijd hebben wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet gevolgd. Na lang wikken en wegen hebben wij een besluit genomen. Hierbij de laatste informatie en we proberen jullie via deze pagina zoveel mogelijk up to date te houden. 

Tijdelijke winkelsluiting

We hebben overwogen of wij voldoende doen om het coronavirus buiten te deur te houden. Wij vinden dat we door het open houden van onze winkels mensen aanmoedigen om de straat op te gaan en daarmee de gezondheid van onze medewerkers, klanten en onszelf in gevaar brengen. Als ondernemer is het heel lastig om deze beslissing te moeten nemen, maar gezondheid is veel meer waard dan omzet. Dat is de reden dat wij, met pijn in ons hart, hebben besloten om al onze winkels tot nader bericht te sluiten! We vertrouwen op de overheid en jullie als onze trouwe klanten en hopen jullie later in goede gezondheid te mogen verwelkomen in onze winkels.  

Via onze online shop staan we nog steeds voor jullie klaar!

Voor eventuele aankopen kun je nog steeds bij ons online terecht. Zo kun je veilig vanuit je thuisomgeving toch nog een tas of iets anders uit ons assortiment bestellen. Anders dan je van ons gewend bent zijn wij genoodzaakt om een verruiming van onze levertijden aan te houden. We willen de mate waarin onze medewerksters naar de winkels moeten om orders af te handelen zo veel mogelijk beperken in het kader van gezondheid. Daarom versturen wij onze pakketten maar 1 a 2 x per week. Zo kunnen de gezondheidsrisico's beperkt houden. Dat betekent dat wij een levertijd van 1 - 5 dagen hanteren. We kunnen op dit moment niets garanderen. Ook vanwege de drukte bij externe partijen. We beloven in ieder geval dat wij ons uiterste best doen, omdat wij er tijdens deze crisis ook zoveel mogelijk voor onze klanten willen zijn!

19% korting 

Omdat wij de persoonlijke service (waar wij zo achter staan) waar je aan gewend bent niet kunnen verlenen en je niet kunnen verwelkomen in onze winkels hebben geven wij tijdelijk online 19% korting op de hele collectie (m.u.v. Samsonite & Secrid). Zo kunnen we het toch een beetje goed maken en een klein geluksmomentje creeren. 

Cadeaubon

Omdat wij vinden dat er in deze tijd, tijdens de social distancing periode, nog steeds momentjes zijn die gevierd moeten worden, zoals verjaardagen, huwelijken of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken, hebben wij onze cadeaubon online beschikbaar gemaakt. Zo kun je veilig vanuit je thuisomgeving een cadeautje voor jezelf of voor een ander bestellen en support je ons een beetje deze lastige tijd door. Deze cadeaubon kun je dan later in een van onze winkels besteden. Dan heb je alvast om iets naar uit te kijken voor na deze periode. 

Informatienummer voor vragen

Mocht je nog een dringende vraag aan ons hebben, dan kun je ons via ons informatienummer op werkdagen tussen 12:00 en 14:00 bereiken op telefoonnummer 024 – 3889852. We staan je graag te woord. 

 

Volg de adviezen van de overheid op en blijf zoveel mogelijk thuis! Zorg goed voor jezelf en voor de anderen om je heen!
We gaan het missen om jullie te kunnen verwelkomen in onze winkels! Tot snel!

Met vriendelijke groet, 

Team Wennekes