Submenu

Over Wennekes.nl

"You can't buy happiness, but you can buy bags and that is kind of the same thing :-)"

Over ons...

Wennekes.nl is de winkel voor wereldreizigers, modebewuste dames, slimme studenten en drukke zakenmensen. Voor de laatste trends op het gebied van koffers, tassen, schooltassen, rugzakken en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt ons uitgebreide assortiment ook terug in ons fysieke winkels. Wij bieden een grote collectie, zodat iedereen in onze webwinkel of in een van onze filialen kan slagen. Wennekes opende haar deuren in 1926, en inmiddels heeft ons familiebedrijf 4 vestigingen en is de vierde generatie actief binnen het bedrijf. De passie voor tassen en koffers wordt van generatie op generatie overgebracht.

Wennekes.nl biedt meer dan alleen producten, wij geven onze klanten de mogelijkheid om zich vanuit de luie stoel te oriënteren of producten te bestellen. Of onze klanten nou offline of online willen kopen, bij ons hoeven ze geen keuze meer te maken, naargelang de behoefte kan de klant beide richtingen uit binnen hetzelfde vertrouwde winkelconcept. Een totaalpakket onder een dak! Dat is nu het gemak van online, met de service van offline. Service staat en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als de klant met een glimlach vertrekt. "If you are happy, we are happy :-)".

De filialen…

Naast onze webwinkel hebben wij 4 filialen gevestigd door heel het land. Onze enthousiaste medewerksters ontvangen je altijd met open armen en geven je graag advies op maat om de juiste keuze te maken. Onze winkels zijn ingericht volgens de laatste trends en je zult altijd de nieuwste collectie aantreffen van verschillende topmerken. Heb je iets gezien van een merk dat wij voeren, maar kun je het niet vinden op de webshop of in onze winkels? Geef dit door aan een van onze medewerksters of neem contact met onze klantenservice. Wij gaan graag op pad om het gewilde product voor je te scoren!

Toekomst…

Wij geloven in onze unieke combinatie tussen online en offline en hebben de ambitie om dit in de toekomst nog verder uit te breiden. Zodat wij de klant blijven verrassen binnen een totaal winkelconcept waarin goede service en persoonlijke aandacht centraal staan. Wij staan altijd open voor jouw feedback, want deze zal ons helpen om onze winkels en webshop te blijven verbeteren. Onze medewerkers maken met ieder zijn eigen kennis en expertise onze ambities en doelstellingen mogelijk.