Nomad, voor de avonturiers

Nomad, voor de avonturiers

NOMAD is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht.”  Veel, heel veel mensen kennen NOMAD, maar heel weinig mensen weten dat NOMAD zijn roots heeft in Nederland, in het kleine stadje Zevenaar. Bij Nomad geloven ze dat goede producten je jaar na jaar begeleiden op al je reisavonturen. Vier decennia nadat Nomad zijn reis begonnen is, zijn veel van hun eerste producten nog steeds trouwe reisgenoten. Nomad’s producten stimuleren mensen op deze wereld om grensverleggende avonturen op te zoeken en er vervolgens intens van te genieten. Klein of groot, dichtbij of ver weg. Unieke en onvergetelijke ervaringen liggen vaak net om de hoek. Gebruik je verbeelding, beleef je eigen avontuur en je Nomad producten zullen je op je unieke reis begeleiden.

DE GEBOORTE VAN NOMAD

In 1965 ontwikkelde een Zweeds bedrijf een nieuwe productielijn voor synthetische dekbedden en slaapzakken in Nederland. De woorden polyester en daun (dons) worden gecombineerd en het bedrijf genaamd Polydaun is geboren. De producten zijn vanaf toen altijd al kleurrijk, heel anders dan de vaak saaie kleuren zoals groen, blauw en bruin die door de meeste leveranciers toen vaak gebruikt werden. Al snel hadden ze de grootste productielijn voor slaapzakken in Europa. Scherp zakelijk inzicht en een originele aanpak gaf dit bedrijf een voorsprong op de concurrentie, waardoor ze al sinds de beginjaren een toonaangevende positie in de outdoor branche hebben. Een paar jaar na het ontstaan van Polydaun starten het team met het merk NOMAD. Innovaties en vrij denken leidt uiteindelijk tot de ontwikkeling van de wereldberoemde 3D-Polarsoft vulling. Hiermee konden compacte, lichtgewicht en betaalbare slaapzakken gemaakt worden. En zo is NOMAD geboren! Nomad is nomadisch; onafhankelijk en altijd in beweging en klaar voor ieder avontuur dat ons lokt.

RUGZAKKEN VAN NOMAD

Zoek je nog een goede rugzak voor op reis of gewoon een stevige tas waar lekker veel in kan? Bij Nomad ben je aan het juiste adres. Dit merk weet exact waar een echte avonturier behoefte aan heeft. Alle rugzakken zijn luxe uitgevoerd en beschikken over talloze revolutionaire pluspunten. Denk hierbij aan handige opbergvakken. Of je nu een roadtrip door Amerika op de planning hebt staan of in de Alpen gaat hiken, bij dit merk vind je de travel backpack die bij je past: praktisch en tegen een betaalbare prijs! Of zoek je gewoon een handige rugzak die je mee kan nemen op jouw dagelijkse avonturen, voor school of werk? Ook dan ben je bij Nomad aan het juiste adres!

NOMAD BIJ WENNEKES.NL

De hele wereld is van ons! Met de producten van Nomad word je gestimuleerd om het avontuur op te zoeken en er intens van te genieten. Unieke en onvergetelijke ervaringen liggen vaak net om de hoek. Heb je het assortiment bekeken en een backpack gevonden die helemaal aan jouw wensen voldoet? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Nomad collectie.