Myomy Do Goods

Myomy Do Goods

Hoe zou de mode eruitzien als we bij het maken van mooie producten tegelijkertijd een bijdrage kunnen leveren aan betere leefomstandigheden voor mensen, dieren en onze aardbol? In 2007 is dit vraagstuk het startpunt van MYOMY. Dit was de drijfveer van start te gaan met het creëren van duurzame, lederen, iconische designproducten, die met de hand gemaakt worden door trotse ambachtslieden in India. MYOMY is het Nederlandse modemerk dat producten ontwerpt, produceert en verkoopt vanuit een duurzame gedachte. En die in Nederland en daarbuiten een warm welkom vinden. Onze producten verbinden de wereld van fashion & design met de wereld om ons heen. Een wereld die we samen beter kunnen maken. Let's do good!

EERLIJK VERKREGEN LEER

Met de aankoop van een MYOMY tas ben je niet alleen een trotse eigenaar van een iconisch Dutch Design item, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Sinds 2007 produceert MYOMY design tassen van eerlijk verkregen leer. Het leer is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies. Het looiproces van het MYOMY leer is aan continue verbetering onderhevig om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk schadelijke chemicaliën gebruikt worden, zodat de kwaliteit van het drinkwater behouden blijft. De producten worden geproduceerd door de lokale ambachtsmensen in fairtrade werkplaatsen, waar zij een menswaardig bestaan opbouwen met goede gezondheidszorg en educatie voor de hele familie. Hierdoor is elk MYOMY product een uniek item dat niet alleen ons, maar ook de maker trots maakt. Een stap richting een mooie wereld waarin we allemaal goed doen. 

MYOMY BIJ WENNEKES.NL

Met de iconische designeritems van MYOMY kies je voor een tijdloos en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is gemaakt. Je investeert in een tijdloos product, wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook een tas aanschaffen die mooi is en tegelijkertijd de wereld een klein beetje mooier maakt? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de MYOMY collectie.