MyK tassen waarmee je helemaal jezelf kunt zijn

MyK tassen waarmee je helemaal jezelf kunt zijn

MyK is een tassen en accessoire merk opgericht door Maaike Koemans. In haar ontwerpen maakt Maaike gebruik van de kracht van eenvoud. “We combineren een strak en minimalistisch ontwerp met zacht en karakteristiek leer; de perfecte combinatie die onze producten de herkenbare MyK look geeft.” De MyK vrouw is down-to-earth en heeft zelfvertrouwen. Ze draagt haar outfits niet om op te vallen in de menigte. Ze wil zich comfortabel voelen bij wat ze draagt en nog belangrijker: ze wil dicht bij zichzelf blijven. De boodschap van MyK: Blijf wie je bent, doe je niet voor als iemand anders. Wees de beste versie van jezelf.

HET LEER

By MyK. willen ze dat je zolang mogelijk van elk product kunt genieten. Een MyK. product staat voor een goede kwaliteit, hoge functionaliteit en is tijdloos in design. Alle producten zijn gemaakt van zacht, karakteristiek en natuurlijk leer. Om precies te zijn is het semi aniline geverfd rundleer. Anilineleer is in een vat met aniline kleurstoffen door en door geverfd. Het is glad leder met open poriën zonder een pigment laag (kleurlaag) op de bovenkant zodat de natuurlijke textuur van de huid nog steeds herkenbaar is. Anilineleer is in de regel erg kostbaar en waardevol. Omdat het geen pigment bevat heeft anilineleer een zachte en warme ‘touch’. De porien zijn in anilineleer duidelijk zichtbaar. In de hand voelt dit leer warm en wasachtig aan en het ziet er mat uit. Omdat het leer niet helemaal is afgedekt en dus een open structuur heeft is het gevoelig leer. Daarom adviseren wij de tas in te sprayen met een waterafstotende spray. Eerst altijd proberen op een klein stukje van de tas en wanneer de kleur niet wordt aangetast kun je het op de hele tas gebruiken. Met deze spray wordt er een extra beschermlaagje rondom het leer gebouwd en het sluit te poriën iets meer af.

 

MYK BIJ WENNEKES.NL

Met de mooie tassen van MyK. kies je voor een tijdloos en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is gemaakt. Je investeert in een tijdloos product, wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook zo’n armcandy aan je collectie toevoegen waarmee je helemaal jezelf kunt zijn? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de MyK. collectie