Zachte Koffers

Zachte Koffers

Ga je vaak op reis met de auto, bus of met de trein? Dan raden wij je aan om een zachte koffer te nemen. Deze schaal is flexibeler dan de harde schaal van een harde koffer. De zachte schaal geeft iets mee wanneer je de koffer samen met andere bagage in het ruim of kofferbak opbergt. Daarnaast heeft de koffer vaak verschillende voorvakken, waardoor je eenvoudig bij je belangrijkste persoonlijke benodigdheden kunt komen. Het materiaal van deze koffer is vaak nylon, polyester of een soortgelijk materiaal. Het volume van een zachte koffer is aanzienlijk groter dan die van een harde koffer. Een zachte koffer is tevens zeer licht in gewicht. Reist u alleen met handbagage? Dan adviseren wij een zachte koffer.

Zachte koffers bij Wennekes

Bij Wennekes heb je een ruime keuze aan diverse zachte koffers. Van fel gekleurd tot stijlvolle effen kleuren. Met twee of vier wielen of met een TSA slot. Een absolute must voor het reizen naar de Verenigde Staten. De keuze is helemaal aan jou, en een groot voordeel is dat je altijd van de laagste prijsgarantie profiteert bij Wennekes.

Voordelen van een zachte koffer

Hieronder benoemen wij een aantal voor-en nadelen van een zachte koffer. Dit helpt je misschien om een goede keuze te maken. Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice of ga langs in een van onze winkels. Wij geven je graag een eerlijk advies:

Voordelen

-       Speling in het volume,  door de flexibiliteit van de schaal

-       Vaak veel opbergvakken aan de binnen- en buitenzijde

-       Lichte krasjes zijn vaak niet zichtbaar

-       Lichtgewicht en flexibel

Nadelen

-       Materiaal is meestal niet waterdicht

-       Lastiger te reinigen

-       Niet geschikt om breekbare spullen in te vervoeren