De elegante Verage koffers worden gekenmerkt door hun duurzaamheid, sterke constructie, draagbaarheid, levendige kleurencombinaties en handige accessoires. De koffers hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Ons assortiment

De Verage Ultra-Light Cabin Trolley behoort met zijn nylon behuizing en een gewicht van nauwelijks 1,6 kilo tot één van de lichtste koffers die er momenteel verkrijgbaar zijn. Zeker een aanrader dus! Maar Wennekes.nl heeft nog meer mooie koffers van Verage in haar assortiment. Neem op je gemak eens een kijkje om te zien of er iets moois voor jou tussen zit!

Verage koffers online bestellen

Last minute een weekendje weg geboekt? Moet je onverwacht op zakenreis? Of heb je de aanschaf van een nieuwe koffer uitgesteld tot het laatste moment? Geen probleem! Bij Wennekes.nl zijn al onze koffers direct uit voorraad leverbaar, dus als je voor 12:00 bestelt, heb je je nieuwe Verage koffer de volgende dag al in huis. Maar je kunt hem natuurlijk ook komen afhalen bij één van onze winkels. Net wat jou het beste uitkomt!

Zie ook onze ruime assortiment in andere modellen koffers;