Trolley

Trolley

Een trolley is ideaal voor kleine hoeveelheden bagage. Denk hierbij aan een handbagage trolley voor in het vliegtuig, een weekendje weg, een zakenreis of voor slechts je dagelijkse spullen die je meeneemt naar het werk. Er zijn vele verschillende soorten koffertjes verkrijgbaar. Tussen de diverse kleuren, afmetingen en prijzen heeft Kofferweb dé perfecte trolley koffer voor jou!

Ruime keuze

Kofferweb heeft natuurlijk vele bekende merknamen in het assortiment. Hierdoor is het aanbod erg afwisselend en is voor iedereen de geschikte kleine koffer met gemak te vinden. Met name het verschil in de prijs is goed te merken tussen de diverse merken. De koffertjes zijn allemaal stuk voor stuk voorzien van een trekstang voor het optimale loopgemak, en beschikken over meerdere opbergvakjes voor de nodige bagage.

Een trolley is ideaal voor uw kleine bagage, maar voor een echte vakantie is een goede koffer natuurlijk onmisbaar. Neem een kijkje in ons brede assortiment koffers. Bij Kofferweb.nl vind je alles wat je nodig hebt om bagage te vervoeren.

Bestellen

Een trolley koffer bestel je gemakkelijk en veilig online bij Kofferweb. Binnen enkele dagen wordt je aankoop bij je thuisbezorgd, maar je betaalt uiteraard geen verzendkosten bij Kofferweb. Ideaal, niet waar?