Titan Koffers

Titan Koffers

Titan ontwerpt en produceert uitsluitend zeer duurzame, lichtgewicht reisbagage. Met het oog op de toekomst.

Ons assortiment

In ons assortiment Titan koffers vind je diverse exemplaren, met een inhoud van 84 tot 109 liter. De koffers hebben een opvallende, moderne uitstraling en voldoen in alle opzichten aan de eisen van de hedendaagse reiziger. Alle Titan koffers zijn voorzien van een lichtgewicht polycarbonaat behuizing, waarmee je gegarandeerd bespaard op het gewicht van je bagage. Daarnaast beschikken alle koffers over een TSA slot en vier wielen voor een comfortabel vervoer. 

Over Titan koffers

Heb je ook wel eens meegemaakt dat je spullen moest achterlaten of moest bijbetalen omdat je koffer te zwaar was? Het aanschaffen van een zo licht mogelijke koffer is de meest simpele manier om gewicht te besparen tijdens het reizen. De materiaalkeuze is dan ook van essentieel belang. Titan maakt voor de vervaardiging van haar koffers uitsluitend gebruik van 100% zuivere polycarbonaat, een materiaal dat niet alleen heel licht van gewicht is, maar ook flexibel en bovendien extreem duurzaam. Met Titan ben je dan ook verzekerd van een koffer die jaren mee gaat. Titan koffers zijn niet voor niets ‘designedfortomorrow!’

Titan koffers online bestellen

Bij Kofferweb.nl streven we ernaar om je zo goed mogelijk over onze producten te informeren. We hebben dan ook al onze Titan koffers voorzien van een uitgebreide productomschrijving en duidelijke foto’s. Mocht je toch achteraf niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Zonder extra kosten! Laat je overtuigen door de voordelen van online shoppen op Kofferweb.nl!

Zie ook onze ruime assortiment in andere modellen koffers;