Over The Cutiesand Pals koffers

The Cutiesand Pals is een dochter onderneming van Picture Case, een bedrijf dat zich specialiseert in unieke trolleys en reisbagage. The Cutiesand Pals maakt de leukste koffers voor kinderen. Alle tweewielige koffers zijn vervaardigd uit een mix van ABS en polycarbonaat, die een optimale bescherming bieden maar licht genoeg zijn om te voldoen aan de strenge eisen van luchtvaartmaatschappijen. De telescopische trekstand maakt het vervoeren van deze koffers een fluitje van een cent; ook voor de jongere kinderen!

Ons assortiment

In deze categorie vind je de leukste kinderkoffers en trolleys van The Cutiesand Pals. Deze exemplaren zijn voorzien van een stevige maar lichtgewicht polycarbonaat behuizing met een vrolijke dierenopdruk, een verstelbare trek- en duwstang, twee stevige wielen aan de achterzijde en een elastieken band aan de binnenzijde voor het vastzetten van de bagage. Met een koffer van The Cutiesand Pals begint de pret al bij het inpakken!

The Cutiesand Pals koffers online bestellen

Reizen kan behoorlijk heftig zijn voor kinderen, maar met een koffer van The Cutiesand Pals zullen ze in elk geval met een brede glimlach vertrekken! Neem op je gemak een kijkje in het assortiment en bestel vandaag nog zo’n super lieve dierenkoffer in de online shop van Wennekes.nl!