Over Piquadro

Dit Italiaanse topmerk bestaat sinds 1998. Het merk is specialist op het gebied van zakelijke tassen en kleine accessoires. Allemaal uitermate geschikt voor de moderne zakenman of zakenvrouw die van uitstraling houdt. Piquadro continueert de eeuwenoude technologie van leer looien, maar heeft hier een moderne twist aangegeven. De exclusieve huiden die gebruikt worden in het produceren van deze tassen worden zorgvuldig uitgezocht door experts. Zij hebben de voorkeur voor huiden uit Toscane. Piquadro laat zijn producten altijd uitvoerig testen om te kwaliteit te kunnen waarborgen. 

 

PIQUADRO IN ONZE WINKELS

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd en wil je de tas in het echt bekijken en ervaren? Kom dan gezellig langs in een van onze filialen. Team Wennekes.nl en Wennekes Lederwaren staan altijd klaar voor open en eerlijk advies.

 

PIQUADRO TASSEN BIJ WENNEKES.NL

Met een mooie koffer van Piquadro kies je voor een tijdloos en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is gemaakt. Je investeert in een tijdloos product en je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook echt vakmanschap aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de koffers van Piquadro.