Line Koffers

Line Koffers

Ben je op zoek naar een koffer met een goede prijs/kwaliteit verhouding? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in ons assortiment Line koffers!

Over Line koffers

Line werd geïntroduceerd in 2000 en is de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot een erkend merk op het gebied van reisbagage. Bij Line streeft men ernaar om al haar koffers tegen zo laag mogelijke prijzen aan te bieden. Line koffers staan bekend om hun stevigheid, functionaliteit en praktische indeling. Er zijn zowel harde Line koffers als zachte Line koffers verkrijgbaar. De harde exemplaren worden doorgaans vervaardigd uit ABS of polycarbonaat, de zachte exemplaren uit sterk polyester.

Ons assortiment

Onze Line koffers zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. We hebben Line koffers in effen kleuren, maar ook voor schitterende Line koffers met prints zit je goed op Kofferweb.nl; ideaal voor wie een lekker opvallende koffer wil! Ook wat betreft formaat heb je alle keuze; of je nu op zoek bent naar een koffer voor je handbagage, of een exemplaar waar je bij wijze van spreken je hele kledingkast in kwijt kunt, Line heeft het allemaal. Kortom, als je gaat voor betaalbare kwaliteit en een groot assortiment om uit te kiezen, dan is Line hét koffermerk voor jou!

Line koffers online bestellen

Line is een zeer betaalbaar merk, maar als je bestelt via Kofferweb.nl, kun je nog meer besparen op de aankoop van je nieuwe koffer; je betaalt bij ons namelijk geen verzendkosten! Daarbij kun je, als je vandaag voor 12:00 bestelt, je Line koffer morgen al in huis hebben. Wat wil je nog meer? Neem snel een kijkje in het uitgebreide aanbod koffers!

Zie ook onze ruime assortiment in andere modellen koffers;