Lichtgewicht Koffers

Lichtgewicht Koffers

Het voordeel van een lichtgewicht koffer is dat je hem gemakkelijk meeneemt op reis en optimaal gebruik kunt maken van je toegewezen bagagekilo's in het vliegtuig. Een lichte koffer is zowel in harde als zachte variant verkrijgbaar bij Kofferweb.

Kofferweb

Met name de merken Samsonite en Line bieden een groot aantal koffers van lichtgewicht aan. Er zijn lichte koffers in diverse kleuren, afmetingen en natuurlijk ook prijzen. Als je van felle kleurtjes houdt en iets zoekt voor binnen je budget dan is Line het perfecte merk voor jou. Wil je het liever neutraal qua kleur houden, dan kies je bijvoorbeeld sneller voor de kwaliteiten van Samsonite.

Online bestellen

Wil je een van de lichtgewicht koffers bestellen? Dat kan eenvoudig en snel online bij Kofferweb. Je profiteert altijd van de scherpste prijzen en gratis verzending. Dat is nog eens een fijne service, niet waar?

Heeft u liever een andere koffer dan een lichtgewicht koffer? Bekijk dan ons brede assortiment koffers. Hier vindt u vast uw gewenste koffer terug. Zo hebben wij ook harde koffers van zeer hoogstaande kwaliteit.