Koffers voor Kids

Koffers voor Kids

Wat is er nu leuker voor de kinderen om een eigen koffertje te hebben? Zo wordt reizen helemaal een feest! Maar de kinderkoffer kan natuurlijk ook gebruikt worden bij een logeerpartijtje of wanneer de kinderen naar vriendjes of vriendinnetjes gaan spelen. Een kinder koffer is sowieso een groot succes en in diverse modellen verkrijgbaar bij Kofferweb!

Kleurrijke kinderkoffers

Kofferweb heeft een leuk aanbod aan Cuties and Pals kinderkoffertjes. Verkrijgbaar in diverse modellen, zoals een lieveheersbeestje, pinguïn en bijtje. Allen vervaardigd uit ABS/Polycarbonaat wat zorgt voor een stevige buitenzijde. Ook Samsonite heeft een leuke zachte kinder trolley koffer, voor zowel jongetjes als meisjes. Alle koffertjes zijn voorzien van trekstangen welke in hoogte verstelbaar zijn, zo kan de koffer gebruikt worden door kinderen van diverse leeftijden. Bestel je kinderkoffer online bij Kofferweb en profiteer van de beste prijzen en kwaliteit! 

Op zoek naar meer dan alleen een kinderkoffer? Bekijk dan ons ruime assortiment koffers. Naast kinderkoffers vind je hier ook harde koffers en andere modellen terug.