Hardcase Koffers

Hardcase Koffers

Een harde koffer raden wij aan als je regelmatig met het vliegtuig reist. Harde koffers zijn erg stevig en kunnen daardoor tegen de ruwe omgang op de luchthavens. Zo blijft tevens je bagage goed beschermd tegen stoten in het luchtruim. Er zijn veel diverse soorten harde koffers verkrijgbaar bij Wennekes, elke van een ander soort materiaal. Materialen die worden gebruikt bij de productie van koffers, zoals ABS en polycarbonaat zijn zo doorontwikkeld, dat ze bijna onbreekbaar zijn. Er bestaan ook koffers gemaakt van Curv-materiaal. Samsonite heeft hier hele mooie voorbeelden van. Curv wordt ook gebruikt voor de productie van kogelwerende vesten.

Harde koffers bij Wennekes

Bij Wennekes heb je een ruime keuze aan diverse harde koffers. Van fel gekleurd met print tot stijlvolle effen kleuren. Zo zijn er koffers gemaakt van ABS, Curv of polypropyleen, kun je kiezen tussen twee of vier wielen en of een TSA slot gewenst is. Een TSA slot is een must wanneer je naar de Verenigde Staten reist. De keuze is helemaal aan jou, en een groot voordeel is dat je altijd van de laagste prijsgarantie profiteert bij Wennekes.

Voordelen van een harde koffer

Hieronder benoemen wij een aantal voor-en nadelen van een harde koffer. Dit helpt je misschien om een goede keuze te maken. Mocht je er nog niet uitkomen, neem dan contact op met onze klantenservice of ga langs in een van onze winkels. Wij geven je graag een eerlijk advies:

Voordelen

-       Eenvoudig te reinigen

-       Stevig materiaal

-       Geschikt om breekbare voorwerpen in te vervoeren

-       Waterbestendig

-       Bestand tegen stoten in het luchtruim

Nadelen

-       Lichte schade zoals bijvoorbeeld krasjes zijn door de gladde schaal sneller zichtbaar

-       Kan niet uitbreiden wanneer de koffer vol is.

-       Door het materiaalgebruik zijn deze koffers vaak iets zwaarder dan een zachte koffer