DIT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN TROLLEY EN EEN KOFFER!

Een trolley. De meeste mensen kennen de term wel, maar wat is precies het verschil tussen een trolley en een koffer? Een trolley is een KLEINERE REISKOFFERS MET TWEE WIELEN DIE GEÏNTEGREERD ZIJN IN DE KOFFER. Hierdoor zijn de wieltjes extra beschermd en zitten ze minder in de weg. Erg handig, als je het ons vraagt!

RUIME KEUZE TROLLEYS

Wennekes heeft een groot assortiment als het gaat om trolleys en koffers. En een groot assortiment met de bekendste merknamen! Hierdoor is het aanbod erg afwisselend en is voor iedereen de geschikte kleine koffer met gemak te vinden. Met name het verschil in de prijs is goed te merken tussen de diverse merken. De koffertjes zijn allemaal stuk voor stuk voorzien van een trekstang voor het optimale loopgemak, en beschikken over meerdere opbergvakjes voor de nodige bagage.

Een trolley is ideaal voor uw kleine bagage, maar voor een echte vakantie is een goede koffer natuurlijk onmisbaar. Neem een kijkje in ons brede assortiment koffers. Bij Wennekes.nl vind je alles wat je nodig hebt om bagage te vervoeren.

 

Wat is het nadeel van een trolley?

  • Een tweewielige trolley wil soms omvallen als ze bijvoorbeeld worden ingecheckt en richting de bagageruimte gaan. 

 

BESTELLEN

Een trolley koffer bestel je gemakkelijk en veilig online bij Wennekes. Binnen enkele dagen wordt je aankoop bij je thuisbezorgd, maar je betaalt uiteraard geen verzendkosten bij Wennekes. Ideaal, niet waar? Bestel je online, of kom je langs bij een van onze fysieke winkels?