Jouw nieuwe handbagage kofferkopen bij Wennekes

Waar moet je wel rekening mee houden tijdens het aanschaffen van een handbagage koffer? Niet alle luchtvaartmaatschappijen hanteren dezelfde regels wat betreft de afmetingen voor handbagage. Let hierop voordat je een handbagage koffer koopt en informeer welke afmetingen juist zijn bij jouw airline. Heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Wij zijn er voor jou. In onze fysieke winkels en online.


Harde handbagage koffers of zachte handbagage koffers?

Reis je veel met het vliegtuig? Dan raden wij een harde handbagage koffer aan. Harde koffers zijn een stuk steviger dan zachte handbagage koffers en kunnen daardoor goed tegen een stootje. Op de luchthavens gaat het er natuurlijk ruw aantoe, dus dan is een harde koffer belangrijk zodat je jouw eigen spullen goed kunt beschermen. Reis je vaak via een ander vervoersmiddel? Dan is een zachte handbagage koffer een goede optie. De zachte koffer is wat uitbreidbaarder dan harde koffers en je ziet kleine krasjes niet zo snel. Een ander nadeel van zachte koffers is het gewicht. Zachte koffers zijn vaak zwaarder dan harde koffers.

 

Handbagage koffers voor kinderen

In ons assortiment hebben wij ook verschillende koffers voor kinderen. Meestal zijn deze koffers niet alleen handig om de kleding van jouw kleintje in te stoppen, maar jouw zoon of dochter kan ook op de koffer zitten, waardoor hij of zij niet door de hele vluchthaven heen hoeft te lopen. Dat is wat relaxter voor jou en voor jouw kleintje. Win win! Wij hebben in ons assortiment prachtige kinderkoffers van Samsonite. 

 

Wij staan voor je klaar

Mocht je meer informatie nodig hebben? Wij staan voor je klaar in een van onze winkels van Wennekes of neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder, zodat jij zorgeloos op reis kunt.  Neem contact met ons op! Waar zijn onze fysieke winkels?

 SamsoniteAmerican TouristerRollinkTraveliteLine