De Eastpak koffers zijn voorzien van vele praktische design features zoals bijvoorbeeld telescopische trekstangen, verstelbare riemen en handige voorvakken voor je belangrijkste persoonlijke spulletjes.

Over Eastpak koffers

In 1952 begon Monte Goldman onder de merknaam Eastern Canvas Products USA, Inc. met het produceren van rugzakken en duffels voor het Amerikaanse leger. Het was echter pas in 1976, toen Mark Goldman bij zijn vader in de zaak ging werken, dat het merk zich op de consument ging richten. Goldman ontdekte dat er een markt was voor hun militaire rugzakken; de Amerikaanse studenten wilden er allemaal één! De bedrijfsnaam werd veranderd naar Eastpak en de eerstePaddedPak’r® was meteen een groot succes. In 1984 was Eastpak het eerste merk dat een levenslange garantie op haar rugtassen gaf (inmiddels is die garantie, om wettelijke redenen, teruggedraaid naar dertig jaar), en de kwaliteit en degelijkheid van de rugtassen is dan ook wat Eastpak zo populair maakte. De slogan van het merk is niet voor niets BuildtoResist! In 1999 breidde het merk haar rugtassen collectie uit met reisbagage. Eastpak was het eerste merk dat reisbagage op wieltjes voor de consument op de markt bracht.

Eastpak koffers online bestellen

Wennekes.nl is hét adres voor al je Eastpak koffers, die je heel eenvoudig via onze online shop kunt bestellen. Je profiteert bij ons altijd van de laagste prijsgarantie én gratis verzending!

Zie ook onze ruime assortiment in andere modellen koffers;