Submenu

Click & Collect

Eindelijk! Onze winkels zijn vanaf 10 februari geopend voor het ophalen van je online of telefonische bestelling. We zijn heel blij dat we jullie weer mogen 'ontvangen', al is het maar voor een paar minuutjes. Hieronder vind je alle ifnormatie over hoe het precies in zijn werk gaat;

Stap 1: Een bestelling doen

Er zijn twee mogelijkheden om je bestelling bij ons op te halen in de winkel.

  • Via de webshop bestellen; Je kunt je bestelling plaatsen via de webshop en tijdens het afrekenproces bij het knopje [bezorgen] kiezen voor de optie afhalen in de winkel. Daar kun je jouw dichtsbijzijnde afhaalpunt opzoeken en vind je ook direct de adresgegevens van de betreffende winkel.
  • Telefonisch bestellen; Bel naar de winkel of naar onze klantenservice en bestel het gewenste product

Als je de bestelling online doet, is het handig om even te controleren of het artikel op voorraad is in het filiaal van jouw keuze. Mocht dit niet zo zijn, dan is er geen nood aan de man, alleen kan het dan langer duren voordat het product van jouw keuze af te halen is in de winkel van jouw keuze. Neem contact op met de winkel of met onze klantenservice voor meer informatie hierover.

Stap 2: Betaling 

De betaling van een bestelling dient zo veel mogelijk digitaal plaats te vinden. Mocht je een telefonische bestelling bij ons doen, dan ontvang je van ons een betaalverzoek via de e-mail of whatsapp. Mocht je het lastig vinden om te werken met digitale betaling, neem dan contact met ons op. Unieke situaties vragen om unieke oplossingen. :-) We staan graag voor je klaar!

Stap 3: Afhaalbevestiging

Als de bestelling bij ons binnen is maken wij telefonisch een afspraak met je om je product op te komen halen. Je ontvangt een afhaalbevestiging via de e-mail van ons met daarop het tijdslot. We zijn verplicht minimaal 4 uur tijd te hanteren tussen het moment van bestellen en het moment van afhalen. Onze winkels zijn open tussen 12:00 - 16:00 voor afhalen, maar mocht een andere dag of een ander tijdstip beter uitkomen, neem dan contact met ons op. 

Stap 4: Afhaalmoment

Op het aangegeven tijdslot ben je van harte welkom om het product van je keuze op te halen. Wij zorgen dat het netjes voor je klaarstaat in de winkel. We verheugen ons erop om je weer te zien!

Team Wennekes.nl wenst je veel plezier met je aankopen! Mocht je nog vragen voor ons hebben? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord!