KIPLING MONKEYS

Omdat de merknaam van Kipling verbonden is aan een auteur die bekend stond om zijn verhalen van fantastische dieren – waaronder apen – wilde Kipling er zeker van zijn dat dat speelse karakter ook terug te vinden zou zijn in de collecties. En zo werd de Kipling Monkey geboren. Je vindt deze iconische zachte mascotte nu aan bijna ieder product en elke Monkey dankt zijn naam aan een van Kipling’s geweldige medewerkers. Kipling heeft tegenwoordig veel samenwerkingsverbanden, omdat hun drang naar avontuur onveranderd is gebleven. Sinds 2006 wordt er samengewerkt met een aantal veelbelovende jonge ontwerpers van overal ter wereld. Deze vooruitstrevende collecties worden ontworpen in samenwerking met wereldwijd aanstormend talent.

KIPLING TASSEN

Het merk Kipling staat synoniem voor passie, creativiteit en geluk. Het Belgische merk is begonnen met fashionable en sportieve tassen voor dames, maar inmiddels creëren zij ook functionele en hippe tassen voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een schoudertasje, rugzak, reistas, heuptas of misschien een etui, bij Kipling vind je dit allemaal. En vergeet vooral hun ruime back 2 school collectie niet waarin iedereen slagen voor een gave schooltas. Inmiddels staat Kipling niet meer alleen bekend om praktisch, maar vooral om modieus, creatief en speels.

KIPLING BIJ WENNEKES.NL

Kipling, make happy! Dit is niet voor niets hun spreuk! De tassen zijn licht in gewicht, modieus en staan bekend om hun interne organisatiemogelijkheden. De producten van Kipling maken jouw leven een stukje comfortabeler. Heb je het assortiment bekeken en een item gevonden die helemaal aan jouw wensen voldoet? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Kipling collectie.