Healthy Back Bag kopen?

Healthy Back Bag kopen?

Healthy Bag; de naam zegt het eigenlijk al! We hebben hier te maken met een generatie gezonde rugzakken. Maar waarom zijn deze rugzakken nou eigenlijk zo goed voor je? Wat is het geheim? Door de druppelvorm van de tas wordt het gewicht van de rugzak verdeeld over de hele oppervlakte van je rug. Hoe meer plekken van de rugzak in contact staan met je rug tijdens het dragen, hoe lichter het gewicht zal aanvoelen. Doordat de Healthy Bag totaal zal vormen naar jouw wervelkolom zal dit jouw uiteindelijke houding bevorderen. Deze rugzak zal last van schouders, nek of rug aanzienlijk verminderen in vergelijking tot andere rugzakken. Wij hebben hieronder een overzicht voor je samengesteld met de Healthy Back Bags in onze collectie zodat je rustig een kijkje kunt nemen. 

 

COMFORT, BALANCE & ORGANISATION

Het comfort van deze rugzakken is absoluut te danken aan het geweldige, doordachte design. Anti-slip banden, nauwsluitende contouren, maten voor iedereen en de verschillende draagmogelijkheden maken deze tassen tot een van de meest comfortabele die je ooit zult bezitten. Balans is ook een van de kernelementen van The Healthy Back Bag. Hoe meer plaatsen deze tas je lijf raakt, hoe lichter de tas voelt en dat is het geheim. Deze tassen vormen zich volledig aan de contouren van je wervelkom en verdelen daardoor het gewicht gelijkmatig over de hele rug. Vanaf nu geen overbelasting, scheve nekken of ongelijke schouders meer… Tevens scoort deze tas hoog op het lijstje wat betreft organisatie. Het is verbazingwekkend hoeveel dingen altijd verdwalen in de gemiddelde schoudertas. Elke Healthy Back Bag heeft slimme zakken. Intelligent aan de binnen- en buitenkant, waardoor je spullen netjes georganiseerd zijn. Gefrustreerd rommelen in je tas is bij deze verleden tijd.

 

HEALTHY BACK BAG BIJ WENNEKES.NL

Met een healthy back bag kies je voor comfort, balans en sportiviteit. Waar je ook gaat. De woorden die bij deze collectie passen zijn; gezond, lichtgewicht en multifunctioneel! Wil jij zo een echte outdoor-lifestyle musthave toevoegen aan jouw collectie? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Healthy Back Bag collectie.