Betaalbare fashion tassen uit Parijs

Hoe kan het ook anders? Deze modieuze tassen komen oorspronkelijk uit Parijs, de hoofdstad van de fashion en dat kun je ook wel zien aan de mooie designs. Gemaakt van kwalititief hoogwaardig vegan leer, zodat de tassen duurzaam zijn en licht in gewicht. Wel zo handig als je de tas de hele dag mee wilt nemen naar alles wat jou ook maar bezighoudt. Ondek snel de betaalbare tassen van Flora & Co in het assortiment van Wennekes.  


Flora & Co bij Wennekes

Kom je er niet uit? Dan zouden we het geweldig vinden als je voor advies naar een van onze winkels. Wij helpen je graag bij het vinden de ideale tas die het karakter van jouw kindje onderschrijft, zodat hij of zij zich er helemaal comfortabel mee voelt. Kom je naar een van onze fysieke winkels toe?


Online bestellen

Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs!