Everki

Everki

De laptoptassen en zakelijke tassen van het merk Everki staan bekend om het unieke design, extreme functionaliteit en buitengewone kwaliteit. Deze laptoptassen en rugzakken zijn jouw partner onderweg en tijdens het reizen. Dit merk biedt zelfs comfortabele en stijlvolle mogelijkheden voor de allergrootste laptops, denk aan 18.4 inch. Geen wonder dat zakelijke reizigers en gamers zweren bij dit merk. De unieke combinatie van design en functionaliteit zal je gelijk opvallen. Everki is qua techniek altijd een stap voor op de rest. Elegantie, efficiëntie, comfort en organisatorisch vermogen verwerkt in een tas. “Style that works!”

Garantie producten Everki

Alle producten van dit merk worden in hun eigen design studio ontworpen. Bij Everki zijn ze de hele dag bezig met het vinden naar de beste combinatie tussen stijl en functionaliteit. Het merk geeft volledige 30 jarige fabrieksgarantie.

Everki laptoptassen en laptoprugzakken in de aanbieding

In ons ruime assortiment vind je altijd wel jouw favoriete laptop tas of laptop rugzak. Hou onze aanbiedingspagina in de gaten, want wij hebben regelmatig tassen van Everki in de aanbieding.