Emily & Noah bij Wennekes

We vinden het bij Wennekes heel belangrijk om alleen maar te werken met merken die staan voor een hoogwaardige kwaliteit. Emily & Noah is zo'n merk. Dit merk is een dochteronderneming van het grotere Maestro lederwaren en zijn oorsprong ligt al in 1921. Inmiddels bestaat het merk al vele jaren en hebben ze creative designers toegevoegd zodat het merk altijd volgens de laatste trends kan werken. Ze combineren tradionele tassen met de trends van nu. Geliefde en bekende tassenvormen met spannende prints en details. Dat is waar Emily & Noah voor staat.


Veganistisch leer van Emily & Noah

Alle tassen van Emily & Noah zijn gemaakt van het allermooiste veganistische leer. Je kunt het materiaal bijna niet onderscheiden van echt leer en het fijne is dat het heel licht en duurzaam is. Daarnaast is dit materiaal eenvoudig te reinigen waardoor je tas langer meegaat, waardoor je niet inlevert op kwaliteit.


Online bestellen of in onze winkels?

We zijn trots op het feit dat Emily & Noah onderdeel is van ons mooie assortiment. Kom je een kijkje nemen in onze winkels waar we dit prachtige merk ook presenteren? Wij zouden het geweldig vinden als je voor advies naar een van onze winkels komt. Wij helpen je graag bij het vinden de ideale tas die jouw karakter en outfit onderstreept, en waar jij je helemaal comfortabel mee voelt zonder dat je concessies hoeft te doen in stijl! Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs! Waar zitten onze fysieke winkels?