Over Emily & Noah

Emily & Noah is onderdeel van het bekende tassenmerk Maestro. Maestro is ontstaan in 1921 en staat bekend om haar creativiteit en modieuze tassen. Bijna alle tassen zijn gemaakt van ‘vegetarisch’ leer. Zo noemen wij de hoogwaardige kunststof variant waar deze tassen uit zijn vervaardigd. Door deze materiaalkeuze zijn de tassen eenvoudig afneembaar en daardoor gemakkelijk schoon te houden. 

Emily & Noah tassen online bestellen

Wennekes.nl maak het vinden van de ideale tas wel heel erg makkelijk. In onze overzichtelijke webshop kun je altijd snel vinden wat je zoekt, en dankzij de uitgebreide productomschrijvingen weet je altijd precies wat je in huis haalt. En mocht je achteraf niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Daar doen we helemaal niet moeilijk over. Kijk ook regelmatig op onze aanbiedingen pagina voor een Emily & Noah tas met korting. In het ruime assortiment van Wennekes.nl vind je nog heel veel andere soorten tassen;

Emily & Noah in onze winkels

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd en wil je de tas in het echt bekijken en ervaren? Kom dan gezellig langs in een van onze filialen. Wennekes staat altijd klaar voor open en eerlijk advies.