EAGLE CREEK... A TRAVEL OUTFITTER

Met het einddoel om iedere reiservaring te verbeteren voor ogen, heeft Eagle Creek een lijn geproduceerd met een ruime keuze aan tassen, accessoires, dagtassen en reistassen. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je bij Eagle Creek vindt wat je zoekt als het om reizen gaat. 

EAGLE CREEK... PACKING EXPERTS

Een georganiseerde reiziger is een gelukkige reiziger. Sinds 1996 biedt het merk verpakkingsoplossingen om rezigers te helpen om gedurende hun reis georganiseerd te blijven. Want hoe je het ook wendt of keert, hoe georganiseerder je bent, hoe makkelijker dingen uiteindelijk worden. Met het assortiment bagage organizers biedt het merk iedere reiziger gemoedsrust en meer ruimte in de tas. 

EAGLE CREEK BIJ WENNEKES.NL

Met de built-to-last tassen van Eagle Creek kies je voor een functioneel kwaliteitsproduct dat jouw reis georganiseerder en aangenamer zal maken. Je investeert in een tijdloos product, welke jouw reis comfortabeler maakt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook zo’n alledaagse tas aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Eagle Creek collectie.