DSTRCT tassen kopen?

DSTRCT tassen kopen?

DSTRCT ontwerpt exclusieve tassen met een strak design en oog voor functionaliteit. Zo weet je zeker dat je jouw sleutels, portemonnee en telefoon handig kwijt kunt, maar nog steeds stijlvol over straat gaat. Eeuwenlang was Brabant het epicentrum van de Europese leerindustrie. Het Nederlandse merk DSTRCT herstelt dit oude ambacht weer in ere met handgemaakte leren tassen en portemonnees. De tassen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en ontworpen met onzichtbare mogelijkheden. De producten hebben de natuurlijke en robuuste uitstraling waar we zo van houden bij leer. Van de buitenkant zie je een mooie, modieuze tas, aan de binnenkant ontdek je vele verborgen vakjes en ritjes waar je al jouw spullen zeer geordend in op kunt bergen.

Wortels in het hart van de leerindustrie

DSTRCT blaast een oud ambacht nieuw leven in. Wij zijn trots op onze provincie en vergeten niet waar wij vandaan komen. Aan het einde van de negentiende eeuw waren er namelijk maar liefst vijfhonderd looierijen actief in Brabant. De omstandigheden waren dan ook ideaal: er was genoeg stromend water, veel vee dat zorgde voor de huiden en er was voldoende eikenschors beschikbaar om het looimiddel run uit te maken.

Het beste kwaliteitsleder

De ontwerpers van DSTRCT reizen de hele wereld rond om de beste leerlooierijen en fabrikanten te vinden voor de tassen en portemonnees. Hierbij zoeken ze niet alleen naar het beste kwaliteitsleder, maar houden ze ook rekening met goede leefomstandigheden. DSTRCT houdt de productie in India nauwlettend in de gaten en bezoekt al hun fabrieken regelmatig.

DSTRCT bij Wennekes.nl

Met de leren tassen en portemonnees van DSTRCT kies je voor een modieus en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is vervaardigd. Wil jij ook graag zo een gave tas van DSTRCT aan jouw collectie toevoegen? Bestel jouw favoriet dan in onze webshop. Nog vragen? Neem contact met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met al je vragen omtrent DSTRCT collectie. Wil je de tas nog even in het echt bekijken en voelen? Kom dan gezellig naar een van onze winkels. Voor de openingstijden van de winkels, klik hier. Haal kwaliteit in huis en bestel snel jouw tas. De tassen in deze collectie zorgen voor jarenlang gebruiksplezier.