De Rooy tas of portemonnee kopen?

De Rooy tas of portemonnee kopen?

De Rooy lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe lederwaren. En daarom ook helemaal op zijn plaats bij ons als lederwarenspecialist. Sinds de oprichting in 1974 is dit merk uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche met een brede range aan kwaliteitsproducten. In de collectie vind je onder meer de oldfashioned portefeuilles, beurzen en sleuteletui’s. Maar ook moderne, tijdloze en modieuze tassen. Binnen dit merk vind je voor ieder wat wils. Wij hebben alle producten van De Rooy lederwaren hieronder voor je op een rijtje gezet, zodat je rustig kunt kijken wat jouw ultieme de Rooy product zal worden voor het aankomende seizoen.

COMPROMISLOZE KWALITEIT

Het merk de Rooy staat echt voor een aantal kernbegrippen. Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van de veelzijdige collectie. De designers van de Rooy creeren keer op keer authentieke tassen en kleinlederwaren met een trendy uitstraling en unieke extra’s. De Rooy staat echt voor vakmanschap en liefde voor het ambacht, vandaar dat je met een De Rooy tas een tijdloos en duurzaam product koopt. Elk artikel is gemaakt voor jarenlang gebruiksplezier! 

DE ROOY LEDERWAREN BIJ WENNEKES.NL

Met een leren tas of portemonnee van het merk de Rooy kies je voor een modieus en functioneel kwaliteitsproduct welke met zorg en aandacht is vervaardigd. Wil jij ook zo een tijdloos en functioneel product aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel in onze webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de De Rooy collectie. De Rooy staat voor jarenlang gebruikersplezier en wij hopen dat je de tas of portemonee overal met je meeneemt!