Elegante Claudio Ferrici tas kopen?

Elegante Claudio Ferrici tas kopen?

Het bekende merk Claudio Ferrici combineert elegante ontwerpen met het authentieke gevoel van echt kwaliteitsleer. Alle tassen uit de collectie blinken uit in details en afwerking. De ontwerpen vormen de juiste brug tussen stijl en functionaliteit. Vanaf de eerste dag maakt Claudio Ferrici Italiaanse leren tassen en de ontwerpen hebben maar een gezamenlijke gedachte; jij! Een zelfstandige vrouw met een eigen wil. En eerlijk is eerlijk, ook veel wensen. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan snel de collectie.

CLAUDIO FERRICI TASSEN VOOR DE ZELFSTANDIGE VROUW

De ontwerpers van Claudio Ferrici hebben maar een gedachte: jij! Een zelfstandige vrouw met een eigen wil. En eerlijk is eerlijk, ook veel wensen. Binnenin een Claudio Ferrici vind je allerlei slimme details die het leven van een vrouw een stuk makkelijker maken. En de buitenkant, van leer natuurlijk! Dit merk heeft een passie voor leer, echt Italiaans leer van de hoogste kwaliteit. Zorgvuldig gelooid en verwerkt om jou van je beste kant te laten zien. Leer leeft, net zoals jij! Behandel het goed en het gaat de rest van je leven mee.

JOUW CLAUDIO FERRICI KOPEN BIJ WENNEKES.NL

De producten van Claudio Ferrici zijn gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten. Het gebruik van natuurlijke materialen geeft ieder product zijn eigen karakter. Variaties in de structuur en kleur zijn dan ook een teken dat het om echt leer gaat en deze maken jouw Claudio Ferrici dan ook uniek! Neem op je gemak een kijkje in ons assortiment en bestel jouw favoriete Claudio arm candy online of kom langs in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Claudo Ferrici collectie. Wij wensen je alvast veel plezier met je Claudio Ferrici tas. Ciao Bella!