Wennekes cadeautips voor jou!

Wennekes cadeautips voor jou!

Een cadeau is leuk om te geven, en om te krijgen. Toch kan het uitzoeken van een leuk cadeau een behoorlijke uitdaging zijn. Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen, of gewoon voor een verjaardag? Maar heb je even geen inspiratie? Wij hebben de leukste cadeautips voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij dit jaar het sinterklaas-kerstcadeau drama weer overleven! Gegarandeerd dat je een passend cadeau vindt tussen onze aanbevelingen. Zo kun je op ieder feestje meteen een goede indruk maken! Neem snel een kijkje.

Voor ieder wat wils

Wennekes.nl is de winkel voor wereldreizigers, modebewuste dames, slimme studenten en drukke zakenmensen. Voor de laatste trends op het gebied van koffers, tassen, schooltassen, rugzakken en accessoires ben je bij ons dus aan het juiste adres. Verras je vader of moeder met een RFID-beschermde pasjeshouder, een mooie clutch, een handige laptoprugzak en steel de show. Zo een mooi cadeau hebben ze vast nog niet gehad. Mocht je er zelf niet uitkomen? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs in een van onze winkels. Wij helpen je graag met het uitzoeken van het perfecte cadeau!

Gratis inpakservice online

Een cadeau geven is leuk. Maar het is nog leuker om er een feestje van te maken. Daarom pakken wij alle cadeautjes altijd feestelijk in. Of je je cadeau nu online koopt of bij ons in de winkels. Je hoeft tijdens het bestelproces alleen maar even te kiezen voor jouw favoriete soort inpakpapier. Mocht je er ook een persoonlijke boodschap bij achter willen laten? Geen probleem, geef dit aan bij de notities en wij schrijven jouw persoonlijke boodschap op een kaartje. Jij hoeft je nergens zorgen meer over te maken. De feestdagen zijn al druk genoeg!