Wennekes cadeautips voor kids!

Wennekes cadeautips voor kids!

Voor kinderen is er niets zo spannend als jarig zijn. Of dat de decembermaand weer aanbreekt! Maak er dus een bijzondere dag van met een leuk en persoonlijk cadeau. Een origineel cadeau bedenken kan best lastig zijn en vaak betekent dit kopzorgen. Gelukkig heb je nu Wennekes en onze cadeautips voor haar gevonden. Wij zochten alle vrolijke cadeaus voor je uit en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Gegarandeerd dat jij een geschikt cadeau vindt! Bekijk snel onze tips!

Het perfecte cadeau voor kids

Het begint al een week voordat ze jarig zijn, voordat Sinterklaas in Nederland is of voordat de Kerst begint: slapeloze nachten. Het verlanglijstje is ingeleverd bij alle vrienden en familieleden en nu is het afwachten waar je ouders, de Kerstman of Sinterklaas mee aan komt zetten. Er is niets leukers dan iets voor een kind kopen waar ze ook echt iets aan hebben. Bij Wennekes vind je altijd een geschikt cadeau waar ze een langere tijd mee vooruit kunnen. Neem nu een leuke rugzak voor school of een vrolijke reiskoffer. Een stoere rugzak maakt naar school gaan net dat beetje leuker en met die vrolijke reiskoffer gaan ze net wat vaker uit logeren. Gegarandeerde pret dus! Kortom, neem rustig een kijkje in ons assortiment. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact ons met ons op via de klantenservice of kom gezellig langs in een van onze winkels.

Je cadeau zonder zorgen snel in huis

In jouw dagelijkse leven heb je al zo weinig tijd. Daarom nemen wij dit graag van je over. Bestel je het cadeau voor 12:00 dan is het de volgende dag in huis (weekend uitgezonderd). Je bestelling wordt altijd gratis geleverd en daarnaast vinden wij het leuk om er een feestje van te maken. Je hoeft tijdens het bestelproces alleen maar even aan te geven van welk inpakpapier je gebruik wilt maken, en wij zorgen voor een leuk ingepakt cadeau. Mocht je er ook een persoonlijke boodschap bij achter willen laten? Geen probleem, geef dit aan bij de notities en wij schrijven jouw persoonlijke boodschap op een kaartje. Jij hoeft je nergens zorgen meer over te maken. De feestdagen zijn al druk genoeg!