Wennekes cadeautips voor hem!

Wennekes cadeautips voor hem!

Een cadeau geven aan de favoriete man in jouw leven? Dat kan knap lastig zijn! Meestal denken we gelijk aan een goede fles wijn of een aftershave. Maar waarom zou je hem niet eens verrassen met een origineel cadeau waar hij echt iets aan heeft? Bij Wennekes vind je de leukste cadeau ideeën voor mannen op een rijtje. Wij weten zeker dat je hiermee de show steelt! Bekijk snel onze tips.

Een origineel mannen cadeau

Een van onze meest populaire artikelen is de Secrid pasjeshouder. Deze wallets zijn klein van buiten, maar groots vanbinnen. Elke Secrid bevat een ultradunne aluminium card protector. Deze protector voorkomt dat gevoelige persoonlijke informaties van jouw pasjes uitgelezen kan worden. Met dit cadeau maak je hem zeker blij! Een andere topper is de tablet schoudertas. Schoudertassen bij mannen zie je steeds meer in het straatbeeld. Zo kan hij al zijn favoriete spullen meenemen in deze kleine formaat tas inclusief zijn tablet. Kortom, wij weten wel raad als jij een cadeau zoekt voor die fantastische man in jouw leven! Kom je er toch niet uit? Neem dan contact ons met ons op via de klantenservice, of kom gezellig langs in een van onze winkels.

Je cadeau zonder zorgen snel in huis

In jouw dagelijkse leven heb je al zo weinig tijd. Daarom nemen wij dit graag van je over. Bestel je het cadeau voor 12:00 dan is het de volgende dag in huis (weekend uitgezonderd). Je bestelling wordt altijd gratis geleverd en daarnaast vinden wij het leuk om er een feestje van te maken. Je hoeft tijdens het bestelproces alleen maar even aan te geven van welk inpakpapier je gebruik wilt maken, en wij zorgen voor een leuk ingepakt cadeau. Mocht je er ook een persoonlijke boodschap bij achter willen laten? Geen probleem, geef dit aan bij de notities en wij schrijven jouw persoonlijke boodschap op een kaartje. Jij hoeft je nergens zorgen meer over te maken. De feestdagen zijn al druk genoeg!