Cavalier luiertassen bij Wennekes.nl

Cavalier luiertassen bij Wennekes.nl

Het merk by Cavalier, het merk voor moeder en kids. Een vrolijke wereld met stoere, gedurfde designs en twinning voor moeder en dochter. De luiertassen zijn gemaakt voor de werkende mama die niet per se met een luiertas die “kijk mij eens moeder zijn!” uitstraalt over straat wil lopen, maar gewoon met een mooie, functionele tas. De Working Mama Babybag. De oprichtster van by Cavalier gebruikt haar eigen dochter nog steeds als haar grootste muse. In het leven, in haar designs en in elke seconde van de dag. Andere inpsiratie haalt ze uit vriendinnen met kinderen, moeders op straat en van foto’s die ze ontvangt van blije klanten. Een mooi wereldje, dat van moeders en hun kinderen. Als werkende moeder valt het niet altijd mee om alles te combineren... Met deze tassenlijn, komt dat helemaal goed!

WAAR BY CAVALIER IS BEGONNEN

De oprichtster van het merk, tevens grafisch designer, had al jarenlang het merk By Cavalier. Het merk was vernoemd naar haar hondje Percey, een Cavalier King Charles Spaniel. Haar kleine harige muse. De tassenwereld werd echter steeds moeilijker, de concurrentie groter. Ze moest gaan schakelen om voort te bestaan in een economie waar zelfs de parkieten depressief van werden… Het spookte voortdurend door haar hoofd dat by Cavalier een ‘breath of fresh air’ nodig had. En die kwam er, tot haar grote verrassing. Ze bleek zwanger te zijn van een dochter. Opeens, klikte het in haar hoofd. Zij het door de hormonen, zij het door een frisse wind van creativiteit. Ze begon met het ontwerpen van luiertassen en daar was in Nederland vraag naar. Voorzichtig probeerde ze het bij retailers en toen ook zij enthousiast bleken, was haar doel glashelder. By Cavalier, voor mama’s en kids was geboren. En daar plukken wij nu de vruchten van! Wil jij je in de eerste plaats gewoon een mooie en verzorgde vrouw blijven voelen en tegelijkertijd die multifunctionele mama zijn? Dan zijn deze tassen helemaal voor jou gemaakt! Je hoeft niet meer in te leveren op jouw look, met deze tassen heb je het beste van beiden werelden!

BY CAVALIER BIJ WENNEKES.NL

Met de mooie luiertassen van by Cavalier kies je voor een modieus en functioneel kwaliteitsproduct wat met zorg en aandacht is gemaakt. Je inversteerd in een tijdloos product waarmee je tijdens de zwangerschap, de babymaanden, de peuterjaren en nog vele jaren langer kunt gebruiken. Je haalt het verschoningsmatje eruit en je bent voorzien van een modieuze werktas. Wil jij ook zo een hippe working mama bag aan jouw collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de by Cavalier collectie.