Alpenleder tassen

Alpenleder tassen

Het bedrijf Alpenleder maakt al sinds 1993 tassen en accessoires van buffel- en runderleer, en hebben dus alle kennis van zaken! Het merk maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteiten en materialen. De producten kenmerken zich door een robuuste uitstraling zowel door het gebruik van buffelleer als de uitvoering van de modellen. Het merk staat voor; stoer, avontuurlijk en vrijheid! Wij hebben alle tassen van het merk Alpenleder voor je op een rijtje gezet, zodat je rustig kunt kijken welke tas helemaal bij jou past! Mocht je er zelf niet uitkomen of heb je vragen? Neem rustig contact met onze klantenservice of kom gezellig langs in een van onze winkels. Klik hier voor onze openingstijden. Wij geven je graag advies op maat. 

FULL-GRAIN BUFFEL- EN RUNDLEER

Alpenleder werkt alleen met "full-grain leer". Alle producten zijn van hele huiden, het leer tussen 1,2 mm en 3,5 mm dik. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van buffelleer. Het leer is met de hand gepolijst. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een harde wax waardoor er een twee- toon effect ontstaat. Door deze verwerking is elk item uniek. Alle metalen onderdelen die gebruikt worden, zijn nikkelvrij. De voering is van nylon en scheurvrij. Het leer wordt zowel met de machine als met de hand gestanst. Het stikwerk is allemaal handwerk. Kortom, als je een mooie tas van het merk Alpenleder aanschaft koop je een puur kwaliteitsproduct wat met zorg voor jou is gemaakt. Je zult er bij goed onderhoud jarenlang plezier van hebben. Dit des te meer vanwege de tijdloze designs. 

ALPENLEDER BIJ WENNEKES.NL

Met de mooie tassen van Alpenleder kies je voor een tijdloos en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is vervaardigd. Je investeert in een tijdloos product waar je jarenlang plezier van zult hebben. Wil jij ook een nieuwe zakelijke partner of robuuste stoere tas aan jouw collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Boo! Fashion collectie.