FOND OF BAGS & DESIGN / FUNCTIONALITEIT

De basis van deze unieke tassen is allemaal begonnen bij de oprichting van het bedrijf FOND OF BAGS in 2010 in Keulen. Ze zijn begonnen met de ontwikkeling van ergonomische schoolrugzakken voor basisschoolleerlingen, die allemaal duurzaam geproduceerd werden. Gedreven door de visie voor uitzonderlijke rugzakconcepten, heeft het bedrijf bedacht om rugzakconcepten te gaan maken voor alle doeleinden en doelgroepen in het leven, en daarvan is AEP een uitzonderlijk voorbeeld voor het bedrijfsleven. De producten van AEP staan voor innovatie, eerlijkheid en transparantie. Alle rugzakken en tassen zijn opvallend door hun onopvallende design en breken met alle oudere manieren van denken. Het resultaat is dat alle producten een uniek ontwerp hebben en dat iedere gebruiker de vrijheid heeft om zich te concentreren op wat belangrijk is in het leven.

MOOI VOOR DE WERELD EN MOOI VOOR JOU!

Het merk richt heel veel waarde aan sociaal, rechtvaardig en milieubewust gedrag. Als lid van de Fair Wear Foundation (FWF), heeft het merk een sterke partner die hen ondersteunt in de zoektocht naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. De stoffen die worden gebruikt voor de productie van de tassen bestaan uit minimaal 75% gerecycled PET materiaal, welke op hun beurt weer duurzaam worden geproduceerd. Er wordt verder alleen leer gebruikt waarin transparantie bestaat over de herkomst en het looien van de dierenhuiden. Fijn dus! Mooi voor het milieu, mooi voor de dieren en mooi voor jou! Dat is nog eens een echte aanwinst!

AEP BIJ WENNEKES.NL

Met de tassen van AEP kies je voor vrijheid in je leven. Bijna alle modellen zijn handsfree te gebruiken en beschikken over vele technische en organisatorische skills, waardoor jij je handen vrij hebt voor datgene wat er echt toe doet. Je investeert in een echte professional aan je zijde, waarin je al jouw belangrijke eigendommen kunt meenemen! Wil jij ook zo mobiel kantoor aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de AEP collectie!