Familiebedrijf Bear

De keuze voor een merk wat we binnen Wennekes voeren valt niet zomaar, hier gaat echt een tijdje aan vooraf om te besluiten wie er bij ons past en wie niet. Door de kwaliteit van het merk, maar ook zeker zijn rijke geschiedenis maakt dat dit merk en Wennekes een perfecte match zijn. De geschiedenis van Bear, of eigenlijk de oorsprong, gaat terug naar 1936. Inmiddels is de derde, misschien bijna de vierde generatie actief binnen het bedrijf. Deze jarenlange ervaring met leer maakt dat de tassen van nu kwalitatief hoogwaardig zijn. De makers van Bear zijn echte kenners en verdienen een mooie plaatst in het assortiment van Wennekes.

Bear bij Wennekes

Kom je een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment wat wij in onze winkels presenteren van dit prachtige merk? Wij zouden zouden het geweldig vinden als je voor advies naar een van onze winkels komt. Wij helpen je graag bij het vinden het ideale accesoire die jouw karakter onderstreept, en waar jij je helemaal comfortabel mee voelt.

Online bestellen

Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs!