Privacy

Wanneer je iets bij ons besteld wil je er zeker van zijn dat je geen pottenkijkers hebt. Of erger nog: dat iemand er met je persoonsgegevens vandoor gaat! Wij zouden dit zelf ook niet willen, daarom doen wij er alles aan om jouw gegevens echt privé te houden. Precies zoals wij aan het College Bescherming Persoonsgegevens hebben beloofd.

Bij Wennekes.nl kun je er zeker van zijn dat al je gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database. We geven jouw informatie zeker niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Daar kun je van op aan! Maar, om je aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij wel wat gegevens van je nodig. Op de pagina's waar persoonsgegevens worden verwerkt, wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding om er zeker van te zijn dat je gegevens absoluut prive blijven.

Welke informatie hebben wij van je nodig

Voornaam & Achternaam

Zo kunnen wij jou altijd netjes met twee woorden aanspreken

Adres & Woonplaats

Anders wordt het een beetje lastig om jouw bestelling binnen de beloofde termijn af te geven :-)

Telefoonnummer

Wij vragen om je telefoonnummer, omdat wij graag persoonlijk contact met je opnemen met eventuele vragen over een bestelling. Je weet wat ze zeggen; bellen is sneller!

Betaalgegevens

Wij maken gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer je via Multisafepay betaald wordt je betaling opgeslagen om deze te kunnen koppelen aan je account. Wij krijgen je betaalgegevens niet te zien, deze worden bewaard door Multisafepay. Maar doordat je betaalgegevens gekoppeld zijn aan je account, kunnen wij garanderen dat wij je bestelling binnen 5 dagen terugbetalen.

Emailadres

Wij onthouden je e-mailadres om je op te hoogte te kunnen houden van alle ontwikkelingen rondom jouw bestelling. Je kunt zelf aangeven of je graag nieuwsbrieven wilt ontvangen. Deze zullen wij nooit naar je toesturen zonder dat je daar zelf toestemming voor hebt gegeven. Hebben wij toch een foutje gemaakt? Dan kun je jezelf ook heel eenvoudig weer afmelden.

Wennekes kan consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die niet voorzien zijn in ons privacy beleid. In dat geval, zullen wij jou altijd eerst om uitdrukkelijke toestemming vragen alvorens wij je gegevens gaan gebruiken. 

Wil je je persoongegevens inkijken? Wil je gegevens laten wijzigen of verwijderen uit ons systeem of heb je andere vragen? Neem dan schriftelijk contact op met onze klantenservice.